Termeni si conditii

Introducere

Folosirea acestui magazin implica acceptarea termenilor si conditiilor mai jos mentionate.

Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara nicio alta notificare.

Informatiile de pe site

Stampile-Color.ro nu poate garanta ca informatiile prezentate in acest magazin virtual sunt complete, acestea fiind supuse in permanenta update-urilor, de aceea sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem modifica, sterge sau adauga orice informatie pe site.

Informatiile produselor de pe site-ul stampile-color.ro sunt preluate de pe site-urile producatorilor.

Depunem toate eforturile ca textele si descrierile produselor, caracteristicile tehnice si imaginile prezentate sa fie in deplina concordanta cu specificatiile producatorilor.

Completarea formularului de comanda

In momentul in care doriti sa va inregistrati ca membru sau sa achizitionati produse din magazin, se solicita completarea formularelor pentru comanda.    Se vor cere anumite date personale cum ar fi: numele si prenumele, CNP, adresa domiciliu, adresa serviciu (daca doriti ca livrarea sa fie la serviciu) si numar de telefon. In utilizarea magazinului, dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati aceste informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra.

Scopul prelucrarii datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal vor fi prelucrate de stampile-color.ro, numai in scopul de a confirma comenzile si stocurile, pentru contactarea cumparatorilor spre a-i informa privitor la starea comenzilor speciale, in scopul furnizarii si  facturarii produselor, in scopuri, promotionale si comerciale, al prevenirii sau identificarii fraudelor precum si in orice alte scopuri legitime, in conditiile legii.

Securitatea datelor personale

Asigurarea securitatii si confidentialitatii informatiilor este prioritara in cadrul serviciilor oferite clientilor. Informatiile furnizate de utilizatori pe parcursul utilizarii acestui magazin raman STRICT CONFIDENTIALE. Datele utilizatorilor nu vor fi vandute, inchiriate sau dezvaluite nimanui. Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site.

Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale utilizatorilor acestui site, cu exceptia cazului in care acestea sunt solicitate de catre institutii abilitate ale statului.

Datele cu caracter personal colectate prin intermediul formularului de inregistrare pe site sunt pastrate in baza de date a magazinului si sunt protejate prin toate mecanismele de protectie ale sistemului de operare si ale bazei de date (firewall, parole, alte mecanisme de securitate). Estamp a luat toate masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat.

Datele cu caracter personal sunt inregistrate si organizate si securizate conform cerintelor normative in vigoare. Accesul la datele cu caracter personal este limitat si este reglemantat prin politici si proceduri de securitate a informatiei, ce garanteaza faptul ca a datele dumneavoastra nu vor putea fi accesate, preluate sau modificate de catre alte persoane, in afara celor persoanelor autorizate care folosesc aceste date strict in scopul mai sus precizat.

Stocarea datelor cu caracter personal

Informatiile colectate sunt accesibile numai personalului stampile-color.ro cu responsabilitati de administrare a site-ului si sunt pastrate (cu acordul dvs.) pe o perioada nedeterminata in baza de date a sistemului.

Aveti dreptul sa solicitati oricand stergerea datelor personale din baza de date a magazinului. Pentru exercitarea acestui drept persoana in cauza va  trimite operatorului o cerere, in care solicita stregerea datelor, pe adresa de e-mail: comenzi@stampile-color.ro. Cererea va fi solutionata in termen de 48 ore de la primirea ei.  Stergerea datelor personale se efectueaza in baza procedurilor interne stabilite pentru aceasta actiune.

Adaptarea sau modificarea datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal pot fi actualizate sau modificate de stampile-color.ro numai cu acordul dumneavoastra.

Actualizarea sau modificarea va fi efectuata in vederea realizarii scopului cat si pentru corectarea eventualelor erori intervenite in completarea, colectarea, inregistrarea, stocarea, adaptarea sau orice alta operatiune realizata asupra Datelor cu caracter personal.

Conform Legii nr. 677/2001 orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la operator, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care o privesc sunt sau nu prelucrate de catre acesta. Operatorul este obligat sa comunice informatiile solicitate in termen de 15 zile de la data primirii cererii.

Orice persoana vizata are dreptul de a obtine, in mod gratuit, de la operator, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor sale. De asemenea, persoana vizata are dreptul de a se opune, in orice moment, din motive intemeiate si legitime, cu privire la prelucrarea datelor sale personale, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. In vederea protejarii drepturilor persoanelor, operatorul este obligat sa asigure confidentialitatea prelucrarilor, in sensul ca toate persoanele care au acces la date cu caracter personal nu pot sa le prelucreze decat pe baza instructiunilor operatorului, cu exceptia situatiilor in care actioneaza in virtutea unei obligatii legale.

Pentru exercitarea acestor drepturi persoana in cauza va  trimite operatorului o cerere, pe adresa de e-mail: comenzi@stampile-color.ro in atentia administratorului magazinului virtual.

Drepturile Utilizatorului

Ca utilizator, va sunt garantate urmatoarele drepturi, privind prelucrarea datelor cu caracter personal, prevazute de Legea nr.677/2001

  • dreptul la informare
  • dreptul la acces la date
  • dreptul de interventie
  • dreptul de opozitie
  • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale
  • dreptul de a se adresa justitiei
  • dreptul sa faca plangere la autoritatea de supraveghere

In vederea exercitarii drepturilor mai sus prevazute utilizatorul va inainta catre stampile-color.ro o cerere intocmita in forma scrisa, datata si semnata, in care poate arata dacă doreste ca informatiile sa ii fie comunicate la o anumita adresa, care poate fi si de posta electronica, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea i se va face numai personal.

Copyright

Intregul continut al site-ului  – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date – este proprietatea stampile-color.ro si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul stampile-color.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Preturi

Preturile afisate sunt valabile numai pentru comenzile online. Toate preturile afisate in magazin sunt preturi finale de vanzare.

Stampile-Color.ro isi rezerva dreptul de a modifica preturile fara o notificare prealabila. Pretul final al unui produs afisat nu contine taxa de livrare.

Plata produselor

Produsele comandate se pot achita:

  • Ramburs, in momentul livrarii la adresa clientului
  • Plata bancara, anticipat, in contul specificat pe factura

Livrarea produselor

Dupa ce se efectueaza o comanda, Cumparatorul este contactat si informat despre situatia produsul comandat, termenul de livrare fiind stabilit in functie comanda. Termenul de livrare este comunicat de catre agentul care se ocupa de preluarea comenzii. Oricare este situatia stocului, stampile-color.ro depune toate eforturile pentru a va onora comanda in cel mai scurt timp posibil.

Produsele comandate se  livrează  prin firma curierat rapid. Cumparatorul este rugat sa verifice produsele la ridicarea lor, daca este cazul, sa solicite testarea acestora si sa semneze pentru primire numai dupa ce s-a asigurat ca produsele sunt cele solicitat.

Garantia produselor

Produsele sunt livrate in ambalajele originale, provin din surse autorizate de fiecare producator in parte si vin insotite obligatoriu de: Factura Fiscala. In situatia constatarii unei defectiuni, se vor trimite spre solutionare la adresa comenzi@stampile-color.ro.Produsele trimise in garantie trebuie sa fie insotite de factura (copie), precum si de o scurta descriere a defectiunii reclamate. In situatia in care produsele nu sunt insotite de acest document, stampile-color.ro isi rezerva dreptul de a le returna expeditorului fara a solutiona garantia. Dupa preluarea produsului  si inregistrarea in service, acesta va fi testat, diagnosticat si solutionat. Garantia poate fi solutionata prin depanarea produsului, inlocuirea partiala, inlocuirea integrala cu acelasi produs sau, cu acordul clientului, prin inlocuirea cu un produs similar.

Transferul proprietatii

Proprietatea asupra Bunurilor si Serviciilor va fi transferata la momentul efectuarii platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in comanda (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului). Vanzatorul nu poate fi facut responsabil de continutul coletelor expediate decat daca exista in document incheiat de catre Cumparator si reprezentantul curierului care a efectuat livrarea. 

Dispozitii finale

Stampile-Color.ro isi rezerva dreptul de a actualiza in orice moment continutul website-ului stampile-color.ro, precum si Termenii si Conditiile de utilizare, fara nicio instiintare prealabila si fara indeplinirea vreunei alte formalitati fata de utilizatori. Orice modificare de acest fel va intra in vigoare din momentul afisarii acesteia pe site. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.