stampile color - cum comand

Stampile-Color.ro pune la dispozitia clientilor sai urmatoarele modalitati de cumparare:

1. Comanda telefonica, la telefon: 0754 636 328, luni-vineri, 9.00-17.00

2. Comanda prin e-mail, la: comenzi@stampile-color.ro . In acest caz va rugam specificati denumirea produsului, textul ce trebuie inscris pe fiecare stampila, si toate datele necesare pentru facturare si/sau expeditie, precum si un numar de telefon pentru contact.

3. Pe whatsapp la nr. de tel 0754 636 328

4. Comanda On-line. Pentru realizarea comenzii se vor face cativa pasi simpli:

  • Selectati produsul dorit. La rubrica „Culoare stampila” se poate alege tipul de stampila: monocolora/bicolora sau in mai multe culori.
  • Textul il completati la rubrica „text stampila”.
  • Daca aveti un logo sau orce alt document prin care doriti sa ne aratati modelul de stampila dorit, il puteti transmite catre noi prin optiunea „Incarcare imagine”
  • Pentru culori personalizate accesati tabelul de culori.Alegeti culoarea si ne transmiteti codul la detalii comanda.
  • Finalizati cumpararea produsului apasand butonul „adauga in cos”.

Daca doriti sa achizitionati si alt produs, repetati pasii anteriori. In momentul in care doriti incheierea sesiunii de cumparaturi, intrati pe cosul de cumparaturi (situat in partea stanga a site-ului) si dati click pe iesire.

Pentru o eficienta comunicare si realizarea prompta a comenzii dumneavoastra va rugam sa ne furnizati toate datele cerute. Garantam pastrarea confidentialitatii.

Livrare:

Pentru comenzile incepand de la 250 lei, transportul este gratuit. Comenzile de pana in 250 lei au valoarea transportului 19 lei.

Produsele vor fi trimise prin curierul rapid Urgent Cargus (www.urgentcargus.ro), si vor ajunge la dumneavoastra in 24 de ore (pentru comenzi de luni pana vineri, pana in ora 15.00). La cererea clientului expeditia se poate face si prin alte firme de curierat. Plata se va face in sistem ramburs, la primirea coletului.